ΕΠΙΠΛΑ ΕΙΣΟΔΟΥ

ΕΠΙΠΛΑ BALTON

Σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις, από τους πιο mainstream design οίκους του εξωτερικού, στην BALTON τα έπιπλα διακρίνονται για την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής τους, την απεριόριστη ποικιλία μεγεθών, υλικών και χρωματισμών και την ιδιαίτερη προσοχή τους στην λεπτομέρεια. Δημιουργουμε ,βιβλιοθήκες, συνθέσεις τοίχου, καναπέδες, δερματινους καναπεδες, γωνιακούς καναπέδες, τραπεζαρίες, μπουφέ, καρέκλες ,σκαμπό, πολυθρόνες, έπιπλα τηλεόρασης, τραπεζάκια σαλονιού, κρεβατοκάμαρες ,έπιπλα για κρεβατοκάμαρες, επιπλα εισοδου, επιπλα γραφειου , home office.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Your Place

Είναι πολύ σημαντικό ο χώρος να αντανακλά τις ανάγκες και την αισθητική των ιδιοκτητών και να εμπνέει την επιθυμία για ευχάριστες συνευρέσεις ή ποιοτικές στιγμές χαλάρωσης.

Creative Ideas

Οι έμπειροι σχεδιαστές μας συνδυάζουν το σύγχρονο design με την εργονομία με στόχο να καλύψουν τις ανάγκες του χώρου σας με μοναδικό τρόπο.

Consulting

Σας παρουσιάζουμε τις προτάσεις μας σε τρισδιάστατη απεικόνιση κ διαμορφώνουμε μαζί σας την τελική μορφή που ταιριάζει απόλυτα με το στυλ και τις προτιμήσεις σας .

CREATIVE IDEAS

INTERIORS DESIGNERS

NEW TRENDS

INNOVATION

OUT OF ORDINARY

NO LIMITS

Προσφορές

follow us


instagram-icon
youtube-icon
google-icon

From Blog

We create new trends

test3

Posted by on / 0 Comments

text text

Read more

test2

Posted by on / 0 Comments

text text

Read more

test

Posted by on / 0 Comments

text text

Read more
Load more No more items

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας

Λ. Αλίμου 23
Άλιμος
17455

+30 210 6911444

+30 210 6913888